16. jan. 2013

Musik kan vække alle slags følelser♥Lige nu sidder jeg og hører en masse god musik, og retter min tysk aflevering som er til i morgen. Jeg tror jeg vil oppe op på cyklen og cykle ude i det forfærdelige snevejr, sådan jeg kan hygge med min kæreste og god håndbold i aften. Hvad skal i bruge jeres onsdag aften på søde læsere?

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn onsdag - Måske lige bortset fra din tysk aflevering! Men lyder til, du får det bedste ud af det ;) Fedt at du vil begive dig ud i kulden, og så på cykel! Håber du får en god aften :)

  Min aften skal vist bare bruges i selskab med en tøsefilm og et tøseblad ;) Hihi.

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Min tysk aflevering er heldigvis færdig, så nu vil jeg ikke tænke mere på den. Og ja, jeg er på kur her fortiden, så jeg må nok hellere tage cyklen, selvom jeg gerne ville have taget bilen. Og din onsdag lyder også ret lækker, elsker de dage hvor man bare hygger sig med det, man aller bedst kan lide :-)

   Slet
 2. Musik er altid godt, og det vækker så mange minder frem. Men det lyder da virkelig til du har haft en virkelig god dag! :). Jeg ville gerne følge dig på bloglovin, men kunne desværre ikke finde din :). Men håber du vil kigge på min blog og måske ligge en kommentar :).
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja min dag har været god selvom man er rigtigt træt af en lang dag i skolen. Og det var underligt, at du ikke kunne finde mig på bloglovin, men du kan da følge mig her inde, ved at trykke på "tilmeld dig dette website" :-) og jeg vil gerne lige kigge forbi.

   Slet