10. jan. 2013

MY LOVELY BOYFRIEND


Der er nogen af jer læsere der har spurgt ind til min kæreste, og så er der nogen der ikke ved, at jeg har en kæreste. Jeg mødte ham sidste år, da vi startede på HHX. Han hedder Tobias, og her til februar har vi været kærester i et år! Tiden går så hurtigt, men det gør den også kun, når man har det godt sammen! Vi er utrolige skøre sammen, men det er en del af vores forhold, og jeg elsker det. Jeg synes der skal være plads til skæg og ballade, men selvfølgelig også seriøse samtaler. Jeg er utrolig glad for ham, og jeg er smask forelsket.

6 kommentarer:

 1. Hej Camilla :) jeg følger dig skam stadig, havde godt set det var gået lidt i stå, men har fulgt på bloglovin hele tiden:) men er glad for at høre du os stadig følger os:) tillykke med i snart har været sammen et år:)

  -Bettina

  Lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bettina :-)
   Dejligt at hører, at du stadig har fulgt med, selvom jeg har været dårlig til at blogge! Det gør mig glad, at mine læsere stadig følger med, selvom i ikke smider en kommentarer engang imellem :-) Dejligt med nogen trofaste læsere.
   Og jeg takker mange gange.

   Slet
 2. Årh i ser alt for søde ud! Skønne, skønne billeder! :)

  http://anna-smiler.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det er så dejlig at have en kæreste, i ser rigtig søde ud på billederne. Har selv været sammen med min kæreste i 2 1/2 år :)

  Tjek min blog http://katrineholtegaard.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt dejligt! Især hvis det er en man virkelig har det godt med, og en man virkelig kan være sig selv med! Og tillykke til jer to, det er langtid, fantastisk! :-) og jeg tjekker lige.

   Slet