2. feb. 2013

HAR BRUG FOR JERES HJÆLP!!!


Kære dejlige læsere. Jeg har virkelig brug for jeres hjælp! 
Min kæreste og jeg har 1 årsdag her om 12 dage, og jeg vil gerne give ham en perfekt gave, men jeg ved ikke lige sådan p.t hvad det skal være. Er der nogen af jer der måske har en god idé, til hvad jeg kan give ham????

8 kommentarer:

 1. Tillykke med årsdagen meget snart! Men desværre, har aldrig rigtig givet en gave til en dreng før.. Måske en parfume eller nogle billetter til noget i kunne lave sammen :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Men nå okay, det var ærgeligt! Jeg tænker videre! Tak.

   Slet
 2. Jeg er enig i, at det kunne være fedt at give ham noget, I kunne lave sammen. Et weekendophold, koncertbilletter, en tur ud at spise + biffen, eller en bellevuebox af en slags? :-)

  Knus
  kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ender nok også med det :-) Men det er også bare fordi, vi er tit ude og lave noget sammen :-) Men nu må vi se. Tak for forslaget.

   Slet
 3. Jeg gav min kæreste dette armbånd i 2 års gave http://www.k-z.dk/products-story-armbaand-(99-04)/storyarmbaand-flettet-sort-laeder-enkelt-(1004845-1rk).aspx

  ved selvfølgelig ikke om smykker eller den slags smykker er noget for din kæreste, men det er i hvert fald mit forslag

  knus http://katrineholtegaard.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for ideén, men han er ikke rigtig typen der går med armbånd, desværre :-( Synes ellers det er pisse fedt! God gave idé!

   Slet
 4. Åh den er svær.
  Jeg gav min kæreste et sort læderarmbånd (han er ikke typen, der går med smykker overhovedet), men han blev vildt glad for det, og har brugt det konstant. Så måske det er en idé? Fordi læder er meget nede på jorden og slet ikke bling-bling, men lidt mere maskulint ;)

  Ellers kan du som andre har nævnt, finde på en eller anden oplevelse I kan lave sammen, en hotelovernatning, billetter til noget stand up, lækker mad..
  Jeg gav også engang min kæreste en flylektion (det her var hos Phoenix Flight Academy, men kan sikkert også gøres andre steder), hvor han bagefter selv skulle prøve at styre et rigtigt fly. Det er pisse dyrt, men tit på tilbud! Og min kæreste siger stadig det var den fedeste og vildeste gave nogensinde :) Ellers parfume, boxershorts, tøj, sko, en kasket.. Håber du finder på noget :)

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fede ideer! Og fedt nok, at du gav ham en flylektion, tror det er noget alle(mænd) har lyst til at prøve :-) Men jeg tror jeg beslutter mig for, at give ham en tur i Romulus i Skallerup Klit :-) så som dette: http://skallerup.dk/aktiviteter/romulus.asp

   Slet