19. nov. 2013

Do you have a suggestion - lovely follow??

God aften kære læsere. Jeg laver dette indlæg, da jeg vil høre om der er nogen indlæg i savner eller om der er nogen indlæg jeg skal lave oftere eller mindre. Jeg tager imod alle forslag med åbne arme, så smid en kommentar, og så sender jeg et smil tilbage :-)

6 kommentarer:

 1. Outfiiiits :)

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg tage til mig, og der skal nok komme flere outfits :-) Jeg plejer at få tage outfit billeder når jeg engang er kommet hjem fra skole, men da vi er i november måned, så er der allerede ved at være mørkt, når jeg er hjemme kl 16. Men skal nok lige prøve at se, hvor mørke billederne bliver.

   Slet
 2. Hvor er det et flot billede!
  Nu er jeg lige begyndt at følge med i din blog, men nogle random facts indlæg kunne være meget sjovt. Og måske også julegave inspiration? :-)
  Kig endelig forbi min blog, håber du vil følge mig tilbage :-)

  xx,
  blogbyheidis.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hvor er du sød :-) Men jeg kan godt prøve, at lave et indlæg om nogen mærke facts om mig selv, og har allerede lavet 1 julegave inspiration, men kan sagtens lave flere. Tak for din kommentar, den betyder meget for mig :-) og er super glad for at du gider at følge med.

   Slet
 3. Inspirations collager, bloganbefalinger, outfiiiits ofcouse, måske lidt flere hverdagsbilleder, outfitis du selv bliver inspireret af, osv :)

  - superkathrine.blogspot.dk // ottander.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine gode råd, dem tager jeg til mig :-)

   Slet