11. dec. 2013

MY INSTAGRAM #cscs7

Hej søde læsere. Mit indlæg i dag handler om min instragram. I ser nu billeder fra min instragram de sidste 2 uger. Selvom jeg skriver SRP prøver jeg at gøre mine dage lidt hyggeligere. Når jeg slapper aller mest af, så sætter jeg mig ofte ned og er kreativ. Her i december måned har jeg blandt andet flettet julestjerner, både en almindelig med 16 spidser, og en som har 98 spidser. Inden jeg begyndte på min SRP, tegnede jeg blandt andet de tegninger som i ser oppe i højre hjørne, og jeg glæder mig til de kommer i en ramme. Igår aftes, var jeg igen igang med at tegne, hvor resultatet blev en eller anden mærkelig kvinde, som holder en paraply. Udover jeg er et kreativt menneske, så har jeg også sat min kæreste igang med en masse opgaver. Vi er blandt andet blevet færdig med vores sofabord, som er lavet af Europa paller. Efter min mening er det bare blevet så flot, og virkelig sejt. Vi har dog været så heldige, at min svigerfar har købt en glasplade til bordet, så nu er det blevet endnu bedre. :-) Hvis i vil følge med i mine kreative idéer, så følg med på instragram her :) Hav en forsat god dag/aften!

8 kommentarer:

 1. Super fede billeder!!! :D

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Fine billeder! Min kæreste og jeg har også selv sofabord af europapaller - vi har dog valgt at male vores hvidt. Det ser super godt ud med det "rå" look det giver at have sådan et slags sofabord, synes jeg!

  Knus
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også tænkt på at male vores hvidt, men jeg faldt for de europpaller som de nu ser ud, og kan godt lide det rå look som du selv nævner, og især når der kommer noget pynt på bordet, da jeg synes rå og yndige ting, passer så godt sammen :)

   Slet
 3. Søde billeder!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg er så latterligt vild med dit sofabord <3
  Den der store stjerne ser også ret vild ud!

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det har også taget lidt tid at få bordet lavet, men det har været ventetiden værd :) Og stjernen er meget sjov at lave, men skal dog være koncentreret i langtid, og man skal have tålmodighed.

   Slet