12. feb. 2014

ROSE ESSENCE

 dagcreme
 læbepomade
Dette indlæg er sponsoreret 

God aften søde læsere. For noget tid siden modtog jeg nogen lækre produkter fra Rose Essence. Jeg modtog blandt andet en dagcreme og en læbebalsam. Efter jeg har brugt dem i et stykke tid, så synes jeg allerede, at det er nogle lækre produkter.

Dagcremen er en forholdsvis "fed" creme, men er utrolig dejlig når den først kommer på huden. Jeg har været meget glad for den, og specielt i denne tid, hvor der er koldt, går cremen ind og fugter/blødgør huden. Desuden dufter cremen af roser, og som et ekstra plus, indeholder den ingen parabener og er 85% naturlig. Personligt synes jeg, at det er meget vigtigt, at støtte op om de naturlige skønhedsprodukter. I kan købe dagcremen lige HER.

Læbebalsamen har givet en god effekt på mine læber. Den er blandt andet rigtigt god til, at fugtig-/blødgøre læberne, og samtidigt giver læbebalsamen lidt farve på læberne - let rosa farvet. Læbebalsamen er også 100% parabenefri og indeholder naturlige ingredienser. I kan købe læbebalsamen lige HER.

Direkte link til Rose Essence's hjemmeside: http://rose-essence.dk

4 kommentarer:

 1. Så dejlige billeder søde :-)
  Kig endelig forbi ♥ -

  Knus Michelle Eckert -
  http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Lyder helt vildt lækkert; en dagcreme der dufter af roser. Kan det blive bedre? Desuden er indpakningen helt vildt fin, så tror lige, at jeg skal et smut forbi Rose Essences hjemmeside!
  Bare lige et spørgsmål; Hvordan får du sponsoret ting? Skriver du selv til hjemmesiderne eller er det hjemmesiderne, der kontakter dig? Og hvad skriver du i sådan en mail? Det ville være super fedt, hvis du lavede et indlæg om dette engang, da jeg er sikker på, at det undrer mange! :-)

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt lækkert :-) Jeg kan helt klart anbefale Rose Essence. Leveringen er også rigtigt hurtigt :-) Og de kontakter mig, da jeg er så heldig, at de kommer forbi min blog. Men hvis du kommer fordi en hjemmeside, som lige er startet op, så kontakt dem, og høre om de er interesseret i, at sponsorere nogen ting til dig (og evt en giveaway), da du har en blog. Når du er ved at skrive emailen, så husk at skrive hvor mange faste læsere du har, og hvor mange antal besøgende du har om måneden. :-)

   Slet