27. mar. 2014

BOOKS OR MAGAZINES??

Hej søde læsere. I dag vil jeg fortælle jer lidt om, hvad det er jeg godt kan lide at læse. Jeg vil ikke sige, at jeg er en bogorm, men jeg kan godt lide at læse en spændende krimibog. Men når jeg har travlt med skole osv. så har jeg ikke tid til at læse i bogen. Derimod, så føler jeg, at jeg altid har overskud til at læse i et lækkert blad. Nogen af de blade som jeg læser er "Mad og Bolig", "Modemagasinet", "Alt interiør, "Costume", "Rum, interiør og design", "Bo bedre" osv. der er rigtigt mange lækre blade. Men mit ynglingsblad er nok "Alt interiør" det er så lækkert, men også et af de dyreste. Istedet for at ligge alle bladende væk når de er læst, så har jeg valgt at de skal stå fremme, hvilket jeg godt kan lide, da det passer ind i min indretningsstil. Jeg er p.t også igang med rigtigt god bog, men er desværre gået i stå, pga en masse terminsprøver. Er du en af dem som ofte læser bøger, eller blade? Hvis ja, hvilken? :D

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker også selv at læse, men når man går på universitetet og har 100 siders pensum, man skal igennem hver dag, har man ikke ligefrem overskud til at læse yderligere! Men jeg har altid en del bøger med på ferie :-D Udover det, så læser jeg rigtig tit blade. Woman og Bo bedre er mine favoritter ;-)

  Knus til dig <3
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis. Ville ønske jeg havde mere tid til at læse bøger, men når jeg så har tid til det, så gør jeg det også. Og igen, så bliver bøgerne også udnyttet rigtigt godt når der er ferie :D

   Woman og Bo bedre, er også rigtigt gode <3
   God weekend søde.

   Slet
 2. Jeg er helt vild med at læse modeblade især Elle UK og Costume. Derudover sværger jeg til mine to favoritserier, The Twilight Saga og 50 Shades Of Grey, som er blevet læst utallige gange!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh det er virkelig også nogen gode bøger. Jeg har dog ikke læst dem så mange gange som du :P Men det er en god smag du har. Skal du se 50 Shades Of Grey når den udkommer i biografen?

   Slet
 3. Super fin blog du har :-)

  Jeg elsker også at læse. Prøver at finde tid til at læse bøger i hverdagene, men ellers så læser jeg rigtig mange blade. Woman og Costume er blandt favoritterne :-)

  xx Natalie
  http://natalielassen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det :-) Og det er også et godt valg. Hvilken slags bøger kan du godt lide at læse? Er det noget krimi også? eller er det noget mere romantisk?

   Slet
 4. Super dejlig og fin blog du har, med lækre detaljerede billeder :)

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet