29. sep. 2013

INSPIRATION OG MOTIVATION OM MIT VÆGTTAB
 Alle disse billeder er fra min Instagram, i kan følge mig lige HER

Dette indlæg er lidt mere personligt end det plejer at være! Jeg håber i tager godt i mod det, og har lyst til at læse med!
Siden 2011 har jeg lavet hele mit liv om, jeg startede faktisk på et nyt kapitel. Jeg tog en meget stor beslutning da jeg var færdig på efterskole - nemlig at tabe mig! I 2010 var det år, jeg tog ufatteligt meget på, jeg var faktisk direkte fed! Jeg var ulækker og havde det ikke godt med mig selv. I starten kunne jeg ikke se, at jeg havde taget på, men det begyndte at gå mig på, da jeg var hjemme i weekenderne, og skulle ud og hygge shoppe med enten nogen veninder eller min mor. Jeg gik fra at skulle bruge en S/M til en L/XL.  Det var først der det gik op for mig, at der var noget helt galt. I 2011 valgte min storebror også, at han ville hoppe med på vognene og tabe sig, så vi lavede os en aftale, og så begyndte krigen. Vi begge har i dag, tabt os over 10 kg, og vi/jeg er hammer stolt. Det har været en lang rejse, med sved og tårer, men det betaler sig. Jeg er desværre ikke helt tilfreds endnu, så min rejse er ikke færdig.

Jeg synes det er vigtigt, at i bør huske på, at i skal passe godt på jer selv og jeres krop. Det handler ikke kun om at se godt ud, men at i tænker over hvad i fylder jeres mund med. Udover at i har en sund kost, så er det også vigtigt, at i kommer ud og røre jer, og ikke bare dovner den af (selvfølgelig skal der være plads til det, men IKKE hverdag). Hvis i er interesseret i hvad jeg laver når jeg er i fitness udover at jeg går til spinning konstant, så har jeg førhen lavet et indlæg her på bloggen om mit træningsprogram, i kan finde det lige HER.

Held og lykke til alle jer der overvejer at tabe jer, og held og lykke til jer som stadig kæmper en stor kamp mod kiloene.

10 kommentarer:

 1. Hold da op søde, hvor er det bare stærkt gjort! Super meget respekt herfra, du er bare for sej!
  Alt for lækkert & inspirerende indlæg♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh 1000 tak søde! Håber ihvertfald at jeg har fået inspireret nogen, og måske fået nogen til at tænke over hvor vigtigt det er at træne osv :)

   Slet
 2. Du har med stor ret til at være stolt, sejt gået!

  cirkee.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Cirkeline, jeg tager dine pæne ord til mig!

   Slet
 3. For 1 år siden, tog jeg omkring 15 kilo på. Mange ser det nok ikke som såå meget, men det syntes jeg. Jeg tog mig så sammen her i år i Maj. På 4 måneder tabte jeg 11 kilo! Jeg har nu ikke spist slik ( vingummier, karamel, bolsjer, chokolade, kage osv. ) siden Maj i år, sodavanden blev skiftet ud med vand og smoothie. Og idag hader jeg slik og sodavand. Det smager ikke godt længere! Jeg er super sund og kunne ikke blive mere glad! Vi er 2 stole piger!
  Vil du gerne følges? http://turquoise-and-caicos.blogspot.com/ Tjek den ud og skriv hvis du gerne vil følges! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare en sej pige med ben i næsen :-) Ville ønske det ikke var mig der havde en sød sukker tand, for jeg kan sagtens falde i, i en weekend! Jeg smider lige en kommentar på din blog, for selvfølgelig vil jeg følges :-)

   Slet
 4. Super godt gået!

  www.life-a-life.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anne-Sofie :-) Man kan hvad man vil!

   Slet
 5. Hej.
  Sikke en fin blog du har! Kig forbi min hvis du får lyst :)

  //Line
  www.Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet