6. nov. 2013

SOON - CHRISTMAS

Jeg er vel ikke den eneste der glæder sig til jul, vel? Hver evig eneste år, så bliver jeg som et lille barn igen. Den lille søde pige, som slet ikke kan vente til juleaften. Den glæde og den hygge som starter d. 1 december er noget af det bedste jeg ved. Hele december måned er alle stresset, men alligevel så afslappet når  man vender hjem i ens stue, hvor brændeovnen og stearinslysende er tændt, og man sabber over på TV2 kl 20.00 for at se åretsjulekalender - det er REN HYGGE!

8 kommentarer:

 1. Åh, nu kommer jeg næsten helt i julestemning ;-)
  Virkelig dejlig blog du har, nyder at læse den :-D
  kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også i julestemning. Og tak for dine søde ord, er glad for at du gider at læse med :-)

   Slet
 2. Jeg glæder mig så meget til jul!

  kig forbi,
  http://astasand.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, jeg glæder mig også rigtigt meget! :-)

   Slet
 3. Jeg glæder mig også ualmindeligt meget! Haha, det bliver så fedt :)

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er enig, december måned er så hyggelig og alle mennesker er bare så glade. Jeg er lidt spændt på om jeg bliver stresset i december måned i år, da jeg også skal skrive SRP opgave fra d. 5 december til d. 19! Men det må jeg tage med :-)

   Slet
 4. Åhh jeg eeelsker også bare julen, og glæder mig hvert år! Hele december er bare så hyggelig og jeg er altid lidt "øv", når den slutter. Hehe. Jeg købte julepynt i sidste uge, og jeg må indrømme jeg har svært ved at vente med at sætte det frem, haha. Men jeg prøver! :D

  Knus <3
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver dig fuldstændig ret.. Jeg er også igang med at lave noget julepynt, og jeg er sikker på, at de bliver et hit til denne vinter :-)

   Slet