26. dec. 2013

JUST ME - MYSELF - SELFIE

Kald det hvad i vil? Om det er selfie eller ej, så går min blog ud på, at der bliver lagt en masse billeder op af mig selv, og af mine forskellige outfits. Alle billederne har været på bloggen før, men nu har jeg samlet nogen af dem. Jeg synes det er vigtigt, at man acceptere sig selv. Om man er tynd, tyk, almindelig, grim, smuk, mørk håret, rød håret, lyshåret, blå øjne, brune øjne, grønne øjne, krøller, flat hår osv. så ACCPTER dig selv! Du er køn som du er, og de mennesker som er omkring dig, holder af dig uanset hvad, tro mig! MEN, hvis man ikke kan acceptere sig selv, og være glad for sig selv (forstå mig ret) så er det svært for andre, at holde af dig. Det er svært at elske en person, hvis personen ikke elsker en selv! Det gør mig så ufattelig ked af det, hvergang jeg ser en som virkelig har dårlig selvværd, fordi at de ikke tror de er perfekte nok! I denne verden, findes der ikke et perfekt menneske. Alle mennesker laver fejl, men den største egenskab et menneske har, er at man kan tilgive andre. Tilgiv dig selv, elsk dig selv, vær' glad for dig selv! Du er perfekt som du er! Hav en god aften søde læsere! Jeg håber i forstår mit indlæg og budskabet!

8 kommentarer:

 1. Det er virkelig godt skrevet, Camilla :) Og jeg er fuldstændig enig med dig! Elsk dig selv, man har god grund til det. God aften til dig også, søde :)

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Julia, er glad for at du er enig! Det er virkelig vigtigt, at man kan elske sig selv. Jeg mener ikke at man skal være selvglad osv. men at man acceptere sig selv. :) KNUS

   Slet
 2. Følger dig nu, så håber du følger igen! :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  SvarSlet
 3. Rigtig godt indlæg med nogle vigtige pointer, man skal huske på!

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og ja det synes jeg bestemt også! De er virkelig vigtige!

   Slet
 4. elsker dit indlæg!
  Godt skrevet og du har ret!
  knus

  http://every-part.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er glad for at du også er enig med mig! Det er virkelig en vigtigt ting!

   Slet