16. feb. 2014

KÆMP DIN EGEN KAMP


Hej søde læsere. Jeg står og skal på skiferie i dag, men jeg har lavet lækre indlæg til jer i den kommende uge, og jeg vil lige give jer et godt søndagsråd inden jeg tager med færgen. Som mange af jer læsere allerede ved, så har jeg tabt mig over 10 kg. Og hvis du er ny på bloggen, så kan du læse om mine indlæg lige her og her

Men hold da op, hvor jeg ser mange smukke unge piger, begynder at sammenligne sig med andre. Men du skal huske på, at vi alle er forskellige, og det er det der er det unikke! Verden ville være SÅ kedelig, hvis hvert menneske var ens. Vi skal huske på, at vi alle er en ener! Jeg synes personligt selv, at det sociale medie, har både fordele og ulemper. Jeg bliver selv rigtigt meget inspireret af andre. Men jeg kan også godt se, at mange unge piger nærmest bliver ”hjernevasket” af alt det her sundhed og fitness halløj der hele tiden kører i de sociale medier. Men jeg kan godt forstå, at jer/de unge piger bliver ”hjernevasket”, når der konstant bliver lagt veltrænede arme, faste røve, flade maver, stramme lår op osv. Men jeg er sikker på, at de kvinder som ligger de lækre billeder op, heller ikke er tilfredse med sig selv, og bliver ved med at kæmpe for deres egne mål. Og man ved godt som person, at der altid er et eller andet man gerne/kan forbedre! Så ingen er tilfredse, heller ikke de lækre damer, som vi ser konstant i medierne. Men husk nu, at ingen er perfekte, og husk, at vi ikke skal sammenligne os med andre. Det er okay, at hente inspiration og motivation fra andre, men kæmp for din egen kamp. Husk at kig indad og vær’ din egen motivation! Hav en fantastisk dejlig dag søde læsere.

P.s 10000 mange tak til alle jer som følger med. Jeg er nu nået op på 200 læsere her på bloggen, og det er fantstisk - jeg er så evig taknemmelig for, at i vil læse med! 

10 kommentarer:

 1. Smukt skrevet. Kunne ikke være mere enig. ^^
  Vonsnef.com

  SvarSlet
 2. Enig, det handler om at være tryg i sin egen krop. De signaler medier sender, om at kvinder skal være åle slanke - der er mange debatter om emnet, men det starter jo allerede ved barbie dukken. Og så køre det var videre der fra!
  Flot du har tabt 10 kilo :)

  Mvh
  Anne Cathrine
  www.annecathrinebro.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Anne Cathrine! Man får jo nærmest helt stress, af alle de debatter som er der hele tiden. Man skal huske at elske sig selv, for den man er!

   Slet
 3. Hvor har du ret!
  Og hvor er det vildt flot du har tabt dig så meget :)

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, søde Mia :-) Man kan hvad man vil.

   Slet
 4. Er helt enig! :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre, Malene :-) Så er jeg heldigvis ikke den eneste der har det sådan. <3

   Slet
 5. Super flot skrevet søde og respekt for dit vægttab - det er SÅ flot! Det kan være svært ikke at blive påvirket af den massive fitnesskultur, der er igang pt. Men som du selv skriver, så er det vigtigt ikke at sammenligne sig selv med med andre, da man jo er forskellige. Og gudskelov for det!

  God skiferie!
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet