9. apr. 2014

VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT !!!!!!!!!!!!!

God aften søde læsere. Hvis du følger på min Facebookside, så har I nok også læst, at der er sket en masse. Jeg har nemlig taget en stor beslutning. Jeg har fået min eget domæne, hvilket betyder, at jeg ikke vil blogge her på blogspot mere (eller det er ihvertfald min plan). Grunden til dette, er altså fordi, at min blog er blevet så kæmpe stor, og det er jeres skyld, fordi i læser med og altid smider søde kommentar til mine indlæg. Jeg har så mange besøgende, og så mange følgere at jeg synes, at det er på tide, at jeg får mit eget domæne og nye udfordringer. Jeg bruger pt. meget tid på, at designe min nye blog, sådan den kommer til at ligne denne, bare at der kommer større billeder. Her på blogspot kan jeg se, at jeg har 204 følgere, men på den nye blog, vil jeg ikke kunne se det. Derfor skal i begynde at følge mig på Bloglovin/Facebookside, hvilket jeg håber i gerne vil!

Min nye blog kan i finde lige HER 
I kan følge mig på Bloglovin lige HER
Og i kan følge mig på min Facebookside lige HER

Håber i forstår mine beslutninger, og så håber jeg, at jeg/i bliver glad for den anden blog, ellers vender jeg stærkt tilbage til blogspot!

OG SÅ HÅBER JEG SELVFØLGELIG, AT I DEJLIGE LÆSERE STADIG VIL FØLGE MED OG SMIDE DE SØDE KOMMENTAR SOM I JO ALTID GØR! Hvis i ikke havde givet mig så meget opbakning, så havde jeg ikke taget denne beslutning - TAAAK!    

2 kommentarer:

  1. Hej Hej..

    Kunne du være interesseret i at være med i en Knæk Cancer indsamling for bloggere???
    http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

    Knus Jeanette <3

    SvarSlet